Wil jij ook eens graag van die geweldig mooie foto’s van jou en je geliefde? Ben je gek op de natuur en bloemen? Dan is deze Bohemian Summer shoot echt iets voor jou!

Voor deze love shoot ben ik samen met een heel leuk team van ondernemers en een prachtig liefdeskoppel op pad gegaan naar de Zandeplas in Nunspeet. Echt alles was perfect! We wilden gave foto’s maken met water in een prachtige omgeving. En laat deze locatie hiervoor nou perfect zijn! Als je aan komt lopen zie je voor je een groot meer met aan je voeten een fijn zandstrand en aan de overkant een prachtig bos met grote bomen. Het was een tropische warme dag met een temperatuur van 30 graden. Heerlijk dus om een lekkere verkoelende plons te nemen in het water.

Het was zo’n romantische setting met zonsondergang, een prachtige natuur een bloemenkrans in het haar en bloemen in de hand. We gingen Bohemian all the way!

Voor de shoot heeft www.salon-anne.nl het haar en de make-up verzorgd. We kozen voor meerdere looks, om je een impressie te geven hier nog een foto van het haar opgestoken.

Gaat jouw romantische hartje ook sneller kloppen na het zien van deze prachtige foto’s, dan is dit het moment om ook zo’n gave Love Shoot te boeken. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een shoot www.anneoffenberg.nl

Liefs Suzanne