Over mij

Al vanaf mijn jeugd heb ik een passie voor bloemen en inmiddels ruim 18 jaar ervaring als bloemstylist.

Suzanne Jonker (37)

Welkom! Mijn naam is Suzanne Jonker, 37 jaar en ik woon samen met mijn gezin in Ermelo. Ik heb al sinds mijn tienerjaren een relatie met mijn vriend en inmiddels hebben wij een prachtige zoon en dochter.

Al sinds dat ik kan lopen ben ik het liefste creatief aan het werk. Ik ben echt een gevoelsmens en werk het liefste met mijn handen. Ik kan mij herinneren dat ik vroeger als klein meisje al gek was op bloemen. Ik speelde altijd veel buiten, klom in bomen en was eigenlijk toen al veel te vinden tussen groen en bloemen. Ik heb zoveel herinneringen aan onze tuin vroeger…de bomen, hei en bossen rondom ons huis. Zelfs bij onze vakanties vroeger in Frankrijk denk ik aan de prachtige, grote bloemenvelden. Ik kan mij nog de warmte herinneren van de zon op mijn bol, de geur van lavendel en mijn handen die zacht de bloemen streelden. Toen al bond ik de bloemetjes samen en maakte ik bloemenkransjes. Ik denk dat ik altijd al een bloemenmeisje geweest ben!

Op mijn 16e ben ik voor het eerst in contact gekomen met de experts in het bloemenvak en heb ik mijn eerste opleiding gevolgd tot Vakbekwaam Bloemist aan AOC De Groene Welle in Zwolle. Daarna heb ik mijn kennis en vaardigheden verder ontwikkeld als bloemist. Creatief gezien wilde ik nog meer en zodoende heb ik de opleiding gevolgd van Plantaardig Vormgever aan WellantCollege in Houten. Hier hebben experts mij opgeleid tot Vakbekwaam Groenstylist en heb ik ruime kennis opgedaan op het gebied van materialen, kleuren en vormen. En zo heb ik geleerd om groter te denken. Bloemaankleding hoe groter, hoe beter! Dit is waar mijn hart ligt, hoe creatiever hoe leuker! 

Specialisatie in Bruidswerk

Naast de bovenstaande diploma’s heb ik nog een specialisatie in bruidsbloemwerk, omdat bruidsbloemen zo uniek zijn en perfect moeten zijn op de grote dag vond ik deze kennis erg belangrijk. Hiervoor heb ik een speciaal certificaat behaald ‘Vernieuwend Bruidswerk’.

Waarom kiezen voor mij

18+ jaar ervaring

Ik heb jarenlange ervaring en een enorme passie voor het vak. Ik denk dat ik altijd al een bloemenmeisje geweest ben!

Uniek & Creatief

Bloemaankleding hoe groter, hoe beter! Dit is waar mijn hart ligt, hoe creatiever de opdracht hoe leuker!

Bezorging & afhaling

Alle bestellingen kunnen worden afgehaald of worden bezorgd.  Bloemenstyling kan op locatie ontzorgt worden en afgehaald.

Een fijne beleving van begin tot eind

Ik ontzorg graag zoveel mogelijk. Neem jullie mee op het gebied van bloemenstyling en communiceer duidelijk met moodbords en offertes.

Kleinschalig & persoonlijk

Ik werk alleen en op kleine schaal waardoor ik klanten snel, persoonlijk en flexibel kan bedienen.

Veel mogelijkheden

Elk bloemstuk wordt op maat gemaakt. Passend bij de gelegenheid of omgeving. Uw wens staat centraal. Alles met liefde gemaakt.