Zakelijke bloemen

Wekelijks een uniek boeket voor op kantoor? Een boeket als geschenk? Alles is mogelijk!

Creëer sfeer in uw bedrijf

Wil je er als bedrijf netjes en verzorgd uitzien? Ben je op zoek naar een goede uitstraling naar je klant? En vindt je het belangrijk om in een goede werkomgeving te werken? Dan ben je bij Make it Bloom op de goede plek! Ik weet precies hoe het is om op een plek te werken met bloemen om je heen. En hoe ik mij ook voel, bloemen en groen zorgen ervoor dat ik me beter voel. Het is bewezen dat bloemen zorgen voor een fijne werkomgeving. En ik kan garanderen dat dit echt zo is! De kleuren maken je vrolijk en ze ruiken ook nog eens goed. Naast verse bloemen is het ook mogelijk om te kiezen voor droogbloemen. Het grote voordeel hiervan is dat ze geen verzorging nodig hebben en dat ze heel lang mooi blijven. Daarnaast is het de trend van 2020!  

Periodiek een nieuw boeket

Om jouw bedrijf op vaste momenten op te fleuren met verse bloemen is het mogelijk een abonnement op bloemen te nemen. Ik verzorg hierbij elke 14 dagen mooie, verse en unieke bloemen passend bij het seizoen. Uiteraard kunnen we samen jullie voorkeuren bespreken. Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld 2x per week bloemen te laten komen of bepaalde kleuren te hanteren. Mogelijk is er een allergie en moeten we bloemen vermijden…informeer naar de mogelijkheden!

Bloem abonnement voor jouw bedrijf:​

– Boeketten prijs vanaf €15,00 (inclusief leenvaas)

– Relatiegeschenken prijs vanaf €12,50 (Cadeaupakketjes, boeketten klein en groot, bloemstukken) Vraag naar de mogelijkheden.

Droogbloem Boeketten

v.a. €30,00 

Vers Boeket XS

€15,00

Vers Boeket S

€20,00 

Vers Boeket M

€25,00

Vers Boeket L

€30,00 

DIY cadeaupakket

v.a. €12,50 

Eyecatcher Droogbloemen

v.a. €42,50 

Bloemkrans

v.a. €50,00 

Bloemenstolp

v.a. €25,00 

bloemist

Droog Bloemstukken

v.a. €50,00 

Een eyecatcher voor op kantoor

Denk je graag groter en ben je op zoek naar een eyecatcher? Daar kan ik ook zeker bij helpen! Ik hou de laatste bloementrends nauw in de gaten en maak graag iets hips voor jouw bedrijf. Net als bij mode, interieur en food zijn er altijd nieuwe trends te spotten in de bloemenwereld. Ik deel graag mijn kennis met jou en ik maak graag kennis met jou en jouw bedrijf! Tijdens een afspraak kunnen we een passende eyecatcher bespreken.

Enkele hippe en trendy ideeën voor jouw bedrijf:

– Verse bloemen prijs vanaf €15,00

– Bloemenstolp prijs vanaf €25,00

– Bloemstuk op maat prijs vanaf €50,00

– Bloemenkrans prijs vanaf €50,00

– Droogbloemboeket prijs vanaf €30,00

– Relatiegeschenken prijs vanaf €12,50

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en ontvang binnen uiterlijk 1 dag, een vrijblijvende offerte op maat.