Bruidsboeket Ermelo

Unieke bruidsboeket(ten) die jullie versteld doen staan! Droogbloemen of verse bloemen, volledig naar wens. 

Jullie persoonlijke liefdesverhaal, jullie bruiloft. Make it Bloom!

Bruidsboeket Ermelo

Bruidsboeket Ermelo gezocht? Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een persoonlijk bruidsboeket met unieke bloemen? Elke bruiloft is uniek en speciaal. En bij elke bruid past een andere bloem. Omdat dit zo persoonlijk is, worden alle bruidsboeketten op maat gemaakt geheel naar jullie wensen. Willen jullie iets wat hip is en helemaal volgens de laatste bruidsbloementrends? Make it Bloom is continue in ontwikkeling en volgt de bloementrends op de voet. Juist met een bruiloft is het fijn als de bloemen up to date en trendy zijn, maar vooral passen bij jullie persoonlijke smaak. 

Net als de bruidsmode en de locaties is het belangrijk dat jullie bloemen passen bij wie jullie zijn en naadloos aansluiten bij jullie bruiloft die binnenkort plaatsvindt. En dit stukje kunnen jullie lekker uit handen geven en aan mij overlaten! Uiteraard houden we van begin tot eind een duidelijke communicatie. 

Voor een bruidsboeket Ermelo bent u bij mij op het juiste adres.

Droogbloemen en verse bloemen zijn beide leverbaar. Zie hier mijn recente werk. 

Wat kost een bruidsboeket Ermelo?

Jij bepaalt hoeveel jouw bruidsboeket Ermelo mag kosten. Een klein en traditioneel bruidsboeket kost tussen de €75,00 en €100,00. Je kunt het net zo duur maken als je zelf wilt. De reden dat een bruidsboeket duurder is dan een gewoon boeket, is omdat hier veel meer tijd in zit. Jouw bruidsboeket moet perfect zijn en hier wordt heel veel aandacht aan besteed. Verder scheelt het heel veel of je kiest voor bloemen van het seizoen. Bloemen van het seizoen zijn voordeliger dan bloemen van buiten het seizoen. Daarnaast kan je kiezen tussen verse of droogbloemen. Verse bloemen zijn meestal voordeliger. Maar met droogbloemen weet je wel zeker dat je de bloemen mooi kunt bewaren. Een groot pluspunt als je jouw bruidsboeket wilt bewaren.

Enkele hippe ideeën voor bruidsbloemen:

– Trouwboeketten prijzen vanaf €75,00

– Bruidegomscorsage prijzen vanaf €7,50

– Gastencorsages prijzen vanaf €5,50

– Bruidshaaraccessoires prijzen vanaf €19,50 

– Bruiloft tafeldecoratie losse vaasjes prijzen vanaf €9,00

– Bruiloft tafelbloemstuk prijzen vanaf €45,00

– Bruiloft bloemenguirlande prijzen vanaf €149,00

– Bruiloft bloemeneilanden prijzen vanaf €79,00

 Bruiloft bloemstuk backdrop prijzen vanaf €235,00 (inclusief huur backdrop)

– Bruiloft bloemenprieel prijzen vanaf €375,00 (inclusief huur prieel)

– Bruiloft bloemenwolken prijzen vanaf €195,00

– Bruidsauto bloemstuk prijzen vanaf €79,00 

Vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en ontvang binnen uiterlijk 1 dag, een vrijblijvende offerte op maat voor een bruidsboeket uit Ermelo.