Bloemist Nunspeet 

Bloemist Nunspeet voor zowel droogbloemen als verse bloemen. 

Unieke en persoonlijke bloemist Nunspeet

Bloemist Nunspeet gezocht? Op zoek naar een mooi boeket, bloemstuk of plant, of een speciale gelegenheid? Wat je ook zoekt, bij mij krijg je een unieke kwaliteit die volledig past bij al jouw wensen. Ik bied zowel verse als droogbloemen aan, los of in abonnement. Ik ben een bloemist Nunspeet met jarenlange ervaring en een grote passie voor het vak. 

Graag bied ik je middels een bloemenabonnement de mogelijkheid om op elk gewenst moment verse bloemen te laten verzorgen door mij. Het bloemenabonnement bestaat uit een vers boeket wat om de 14 dagen bezorgt wordt bij jou thuis. Het is mogelijk om op ieder moment tussentijds het adres te wijzigen mocht je het boeket van jouw abonnement graag cadeau willen doen! Dit kan je gemakkelijk en snel aan mij doorgeven per telefoon. Graag hoor ik dit uiterlijk 3 dagen voordat jouw boeket bezorgt wordt. Het is ook mogelijk om tussentijds jouw abonnement (tijdelijk) stop te zetten. Je bent hierin volledig vrij en je betaalt altijd pas nadat het boeket bezorgt is. Voor meer informatie over de prijzen verwijs ik je graag naar de zakelijke pagina of de FAQ pagina.

Bloemist Harderwijk voor verse- en droogbloemen

Naast een bloemabonnement op verse bloemen van het seizoen bied ik als bloemist Nunspeet ook droogbloemen aan. Droogbloemen zijn een duurzaam alternatief en daarnaast zijn ze op het moment ontzettend hip. Ik heb alleen droogbloemen van de beste kwaliteit en daarom kan jij extra lang genieten van jouw prachtige bos droogbloemen. Het leuke van droogbloemen is dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. En omdat ze zo ontzettend lang mooi blijven is het ook mogelijk om een bijzondere bloemstuk op maat te laten maken. Zo maken we een speciaal ontwerp helemaal naar jouw wensen. Of wil je graag een uniek cadeau geven? Dan is dit ook ontzettend leuk!

Bekijk hier mijn recente werk. 

Vrijblijvende offerte

Vul het formulier in en ontvang binnen uiterlijk 1 dag, een vrijblijvende offerte op maat.